• Sakarya Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Sakarya Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Üniversitesi Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Üniversitesi Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Sakarya Üniversitesi Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu
  • Sakarya Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu


    Sakarya Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu

  • Sakarya Üniversitesine Yakın Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Üniversitesine Yakın Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Sakarya Üniversitesine Yakın Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsüne Yakın Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsüne Yakın Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsüne Yakın Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Esentepe Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Esentepe Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Esentepe Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Özel Kız Yurtları Sakarya
  • Özel Kız Yurtları Sakarya


    Özel Kız Yurtları Sakarya

  • Özel Kız Yurtları Serdivan
  • Özel Kız Yurtları Serdivan


    Özel Kız Yurtları Serdivan

  • Kız Yurtları Sakarya
  • Kız Yurtları Sakarya


    Kız Yurtları Sakarya

  • Kız Yurtları Serdivan
  • Kız Yurtları Serdivan


    Kız Yurtları Serdivan

  • Özel Kız Yurdu Sakarya
  • Özel Kız Yurdu Sakarya


    Özel Kız Yurdu Sakarya

  • Özel Kız Yurdu Serdivan
  • Özel Kız Yurdu Serdivan


    Özel Kız Yurdu Serdivan

  • Kız Yurdu Sakarya
  • Kız Yurdu Sakarya


    Kız Yurdu Sakarya

  • Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu
  • Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu


    Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu

  • Sakarya'daki Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakarya'daki Kız Öğrenci Yurtları


    Sakarya'daki Kız Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları
  • Sakarya Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları


    Sakarya Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları

  • Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları
  • Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları


    Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları

  • Yurt Fiyatları Sakarya
  • Yurt Fiyatları Sakarya


    Yurt Fiyatları Sakarya

  • Yurt Fiyatları Serdivan
  • Yurt Fiyatları Serdivan


    Yurt Fiyatları Serdivan

  • Sakarya'nın En İyi ve En Kaliteli Kız Öğrenci Yurdu
  • Sakarya'nın En İyi ve En Kaliteli Kız Öğrenci Yurdu


    Sakarya'nın En İyi ve En Kaliteli Kız Öğrenci Yurdu

  • Özel Kız Yurdu Fiyatları Sakarya
  • Özel Kız Yurdu Fiyatları Sakarya


    Özel Kız Yurdu Fiyatları Sakarya

  • Özel Kız Yurdu Fiyatları Serdivan Sakarya
  • Özel Kız Yurdu Fiyatları Serdivan Sakarya


    Özel Kız Yurdu Fiyatları Serdivan Sakarya

  • Özel Kız Öğrenci Yurtları Sakarya
  • Özel Kız Öğrenci Yurtları Sakarya


    Özel Kız Öğrenci Yurtları Sakarya

  • Özel Kız Öğrenci Yurtları Serdivan
  • Özel Kız Öğrenci Yurtları Serdivan


    Özel Kız Öğrenci Yurtları Serdivan

  • Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları
  • Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları


    Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları

  • Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Serdivan Özel Kız Yurdu
  • Serdivan Özel Kız Yurdu


    Serdivan Özel Kız Yurdu

  • Sakarya Özel Kız Yurdu
  • Sakarya Özel Kız Yurdu


    Sakarya Özel Kız Yurdu

  • Özel Kız Öğrenci Yurtları Sakarya Serdivan
  • Özel Kız Öğrenci Yurtları Sakarya Serdivan


    Özel Kız Öğrenci Yurtları Sakarya Serdivan

  • Serdivanda Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Serdivanda Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Serdivanda Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları
  • Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları


    Serdivan Özel Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları

  • Sakaryada Özel Kız Öğrenci Yurtları
  • Sakaryada Özel Kız Öğrenci Yurtları


    Sakaryada Özel Kız Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Kız Apartları
  • Sakarya Kız Apartları


    Sakarya Kız Apartları

  • Serdivan Kız Apartları
  • Serdivan Kız Apartları


    Serdivan Kız Apartları

  • Sakarya Üniversitesi Kız Apartları
  • Sakarya Üniversitesi Kız Apartları


    Sakarya Üniversitesi Kız Apartları

  • Sakarya Kiralık Kız Apartları
  • Sakarya Kiralık Kız Apartları


    Sakarya Kiralık Kız Apartları

  • Serdivan Kiralık Kız Apartları
  • Serdivan Kiralık Kız Apartları


    Serdivan Kiralık Kız Apartları

  • Sakarya Üniversitesine Yakın Kız Apartları
  • Sakarya Üniversitesine Yakın Kız Apartları


    Sakarya Üniversitesine Yakın Kız Apartları

  • Sakarya Serdivan Apart
  • Sakarya Serdivan Apart


    Sakarya Serdivan Apart

  • Kız Apartları Sakarya
  • Kız Apartları Sakarya


    Kız Apartları Sakarya

  • Kız Apartları Serdivan
  • Kız Apartları Serdivan


    Kız Apartları Serdivan

  • Sakarya Kız Apart Fiyatları
  • Sakarya Kız Apart Fiyatları


    Sakarya Kız Apart Fiyatları

  • Serdivan Kız Apart Fiyatları
  • Serdivan Kız Apart Fiyatları


    Serdivan Kız Apart Fiyatları

  • Sakarya Serdivan Apart Fiyat ve Ücretleri
  • Sakarya Serdivan Apart Fiyat ve Ücretleri


    Sakarya Serdivan Apart Fiyat ve Ücretleri

  • Adatoria Suit Apart
  • Adatoria Suit Apart


    Adatoria Suit Apart

  • Adatoria Suit Villa Apart
  • Adatoria Suit Villa Apart


    Adatoria Suit Villa Apart

  • Adatoria Sakarya Serdivan Yurt Apart ve Villa Apart
  • Adatoria Sakarya Serdivan Yurt Apart ve Villa Apart


    Adatoria Sakarya Serdivan Yurt Apart ve Villa Apart

  • Sakarya Students Hostel House Residance
  • Sakarya Students Hostel House Residance


    Sakarya Students Hostel House Residance

  • Serdivan Students Hostel House Residance
  • Serdivan Students Hostel House Residance


    Serdivan Students Hostel House Residance

  • Sakarya University Students Hostel House Residance
  • Sakarya University Students Hostel House Residance


    Sakarya University Students Hostel House Residance

  • Sakarya Üniversitesi Özel Kız Öğrenci Yurdu
  • Sakarya Üniversitesi Özel Kız Öğrenci Yurdu


    Sakarya Üniversitesi Özel Kız Öğrenci Yurdu

  • Kız Yurdu Serdivan
  • Kız Yurdu Serdivan


    Kız Yurdu Serdivan

  • Esentepe Kampüsü Özel Kız Yurtları
  • Esentepe Kampüsü Özel Kız Yurtları


    Esentepe Kampüsü Özel Kız Yurtları

  • Sakarya Yurt
  • Sakarya Yurt


    Sakarya Yurt

  • Özel Yurt Fiyatları Sakarya
  • Özel Yurt Fiyatları Sakarya


    Özel Yurt Fiyatları Sakarya

  • Özel Yurt Fiyatları Serdivan
  • Özel Yurt Fiyatları Serdivan


    Özel Yurt Fiyatları Serdivan

  • Sakarya Kız Yurtları
  • Sakarya Kız Yurtları


    Sakarya Kız Yurtları

  • Sakarya Kız Yurdu
  • Sakarya Kız Yurdu


    Sakarya Kız Yurdu

  • Sakarya Öğrenci Yurdu
  • Sakarya Öğrenci Yurdu


    Sakarya Öğrenci Yurdu

  • Sakarya Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Öğrenci Yurtları


    Sakarya Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Özel Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Özel Öğrenci Yurtları


    Sakarya Özel Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Özel Öğrenci Yurdu
  • Sakarya Özel Öğrenci Yurdu


    Sakarya Özel Öğrenci Yurdu

  • Sakarya Özel Öğrenci Yurdu Fiyatları
  • Sakarya Özel Öğrenci Yurdu Fiyatları


    Sakarya Özel Öğrenci Yurdu Fiyatları

  • Sakarya Özel Öğrenci Yurtları Fiyatları
  • Sakarya Özel Öğrenci Yurtları Fiyatları


    Sakarya Özel Öğrenci Yurtları Fiyatları

  • Sakarya Üniversitesi Özel Öğrenci Yurtları
  • Sakarya Üniversitesi Özel Öğrenci Yurtları


    Sakarya Üniversitesi Özel Öğrenci Yurtları

  • Sakarya Özel Yurtlar
  • Sakarya Özel Yurtlar


    Sakarya Özel Yurtlar

  • Özel Yurtlar Sakarya
  • Özel Yurtlar Sakarya


    Özel Yurtlar Sakarya

  • Sakarya Üniversitesine Yakın Yurtlar
  • Sakarya Üniversitesine Yakın Yurtlar


    Sakarya Üniversitesine Yakın Yurtlar

  • Sakarya Üniversitesine Yakın Apartlar
  • Sakarya Üniversitesine Yakın Apartlar


    Sakarya Üniversitesine Yakın Apartlar

  • Sakarya Yurt, Yurtlar, Özel Yurt, Özel Yurtlar, Kız Yurtları, Yurt Fiyatları
  • Sakarya Yurt, Yurtlar, Özel Yurt, Özel Yurtlar, Kız Yurtları, Yurt Fiyatları


    Sakarya Yurt, Yurtlar, Özel Yurt, Özel Yurtlar, Kız Yurtları, Yurt Fiyatları

  • Serdivan Yurt, Yurtlar, Özel Yurt, Özel Yurtlar, Kız Yurtları, Yurt Fiyatları
  • Serdivan Yurt, Yurtlar, Özel Yurt, Özel Yurtlar, Kız Yurtları, Yurt Fiyatları


    Serdivan Yurt, Yurtlar, Özel Yurt, Özel Yurtlar, Kız Yurtları, Yurt Fiyatları

  • Adatoria Sakarya Serdivan Kız Yurtları Yurt Yurdu Fiyat Fiyatları Fiyat Listesi Listeleri
  • Adatoria Sakarya Serdivan Kız Yurtları Yurt Yurdu Fiyat Fiyatları Fiyat Listesi Listeleri


    Adatoria Sakarya Serdivan Kız Yurtları Yurt Yurdu Fiyat Fiyatları Fiyat Listesi Listeleri

  • Sakarya Serdivan Akademik Konaklama Hizmetleri
  • Sakarya Serdivan Akademik Konaklama Hizmetleri


    Sakarya Serdivan Akademik Konaklama Hizmetleri

  • Sakarya Üniversitesi Akademik Konaklama Hizmetleri
  • Sakarya Üniversitesi Akademik Konaklama Hizmetleri


    Sakarya Üniversitesi Akademik Konaklama Hizmetleri

  • Sakarya Serdivan Öğrenci Evleri ve Öğrenci Evi
  • Sakarya Serdivan Öğrenci Evleri ve Öğrenci Evi


    Sakarya Serdivan Öğrenci Evleri ve Öğrenci Evi

  • Sakarya Üniversitesine Yakın Öğrenci Evleri
  • Sakarya Üniversitesine Yakın Öğrenci Evleri


    Sakarya Üniversitesine Yakın Öğrenci Evleri

  • Sakarya Serdivan Kız Öğrenci Yurdu Yurt Apart Fiyat Forum Forumları Bilgi Paylaşım Platformu
  • Sakarya Serdivan Kız Öğrenci Yurdu Yurt Apart Fiyat Forum Forumları Bilgi Paylaşım Platformu


    Sakarya Serdivan Kız Öğrenci Yurdu Yurt Apart Fiyat Forum Forumları Bilgi Paylaşım Platformu

  • Sakarya Üniversitesi Esenetepe Kampüsü 2017 - 2018 Yeni Dönem Yurt Apart Villa Erken Kayıt Fiyat ve Ücretleri
  • Sakarya Üniversitesi Esenetepe Kampüsü 2017 - 2018 Yeni Dönem Yurt Apart Villa Erken Kayıt Fiyat ve Ücretleri


    Sakarya Üniversitesi Esenetepe Kampüsü 2017 - 2018 Yeni Dönem Yurt Apart Villa Erken Kayıt Fiyat ve Ücretleri

  • Sakarya Üniversitesi 2017 - 2018 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi
  • Sakarya Üniversitesi 2017 - 2018 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi


    Sakarya Üniversitesi 2017 - 2018 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi

  • Öğrenci Yurtları Yönetmeliği Değiştirildi. Yeni Özel Öğrenci Yurtları Barınma Hizmetleri Yönetmeliği Değişikleri.
  • Öğrenci Yurtları Yönetmeliği Değiştirildi. Yeni Özel Öğrenci Yurtları Barınma Hizmetleri Yönetmeliği Değişikleri.


    Öğrenci Yurtları Yönetmeliği Değiştirildi. Yeni Özel Öğrenci Yurtları Barınma Hizmetleri Yönetmeliği Değişikleri.

  • Sakarya Üniversitesi
  • Sakarya Üniversitesi


    Sakarya Üniversitesi

  • Ösym 2018 Yılı Sınav ve Sonuç Takvimi
  • Ösym 2018 Yılı Sınav ve Sonuç Takvimi


    Ösym 2018 Yılı Sınav ve Sonuç Takvimi

  • KYK Burs/Kredi Sonuçları Açıklandı
  • KYK Burs/Kredi Sonuçları Açıklandı


    KYK Burs/Kredi Sonuçları Açıklandı

  • Forum Sakarya Üniversitesi Yurt Bilgisi Adatoria
  • Forum Sakarya Üniversitesi Yurt Bilgisi Adatoria


    Forum Sakarya Üniversitesi Yurt Bilgisi Adatoria

  • Ekşi Sözlük Sakarya Üniversitesi Yurtları Adatoria
  • Ekşi Sözlük Sakarya Üniversitesi Yurtları Adatoria


    Ekşi Sözlük Sakarya Üniversitesi Yurtları Adatoria

  • Sakarya sks adatoria sakarya yerleşke yurt ücret fiyat oda bilgisi tablo
  • Sakarya sks adatoria sakarya yerleşke yurt ücret fiyat oda bilgisi tablo


    Sakarya sks adatoria sakarya yerleşke yurt ücret fiyat oda bilgisi tablo

  • Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi Yurtları Adatoria
  • Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi Yurtları Adatoria


    Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi Yurtları Adatoria

  • Sakarya Üniversitesi Ana Yerleşkesi Yurtları Adatoria
  • Sakarya Üniversitesi Ana Yerleşkesi Yurtları Adatoria


    Sakarya Üniversitesi Ana Yerleşkesi Yurtları Adatoria

  • Sakarya Üniversitesi Serdivan Yerleşkesi Kız Yurtları Adatoria
  • Sakarya Üniversitesi Serdivan Yerleşkesi Kız Yurtları Adatoria


    Sakarya Üniversitesi Serdivan Yerleşkesi Kız Yurtları Adatoria

  • Sakarya Yerleşkesi Yurt Ücret Fiyat Bedel Kayıt Ön Kayıt Bilgi Adatoria
  • Sakarya Yerleşkesi Yurt Ücret Fiyat Bedel Kayıt Ön Kayıt Bilgi Adatoria


    Sakarya Yerleşkesi Yurt Ücret Fiyat Bedel Kayıt Ön Kayıt Bilgi Adatoria

  • S.A.Ü Sakarya Üniversitesi 2018 - 2019 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi
  • S.A.Ü Sakarya Üniversitesi 2018 - 2019 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi


    S.A.Ü Sakarya Üniversitesi 2018 - 2019 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi

  • S.A.Ü Sakarya Üniversitesi 2019 - 2020 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi
  • S.A.Ü Sakarya Üniversitesi 2019 - 2020 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi


    S.A.Ü Sakarya Üniversitesi 2019 - 2020 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi

  • Sakarya Üniversitesi Yurt Fiyatları Nasıl?
  • Sakarya Üniversitesi Yurt Fiyatları Nasıl?


    Sakarya Üniversitesi Yurt Fiyatları Nasıl?

  • Sakarya Üniversitesi Öğrenci Yurtları Nasıl?
  • Sakarya Üniversitesi Öğrenci Yurtları Nasıl?


    Sakarya Üniversitesi Öğrenci Yurtları Nasıl?

  • Sakarya Üniversitesi 2021 - 2022 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi
  • Sakarya Üniversitesi 2021 - 2022 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi


    Sakarya Üniversitesi 2021 - 2022 Yeni Eğitim Dönemi Akademik Takvimi

  • İzinsiz Faaliyette Bulunan Kaçak Yurtlar Hakkında Genelge Yayınlandı
  • İzinsiz Faaliyette Bulunan Kaçak Yurtlar Hakkında Genelge Yayınlandı


    İzinsiz Faaliyette Bulunan Kaçak Yurtlar Hakkında Genelge Yayınlandı

    Adatoria Sakarya Serdivan Öğrenci Yurt Apart ve Villa Apart Konaklama Hizmetleri Web Sitemiz 18.09.2021 Tarihinde Güncellenmiştir.

    KVKK HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    Bir Gün Değil, Bir Dönem Değil, Sürekli Mükemmel Hizmet


    6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

    Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve sair mevzuat çerçevesinde işlenecek olup, yurdumuz kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak işlenmesi ve korunması için mümkün olan en üst düzeyde güvenlik tedbirlerini almaktadır. Amacımız işbu Aydınlatma Metni ile; sizleri kişisel verilerinizin elde edilme yöntemleri, işlenme amaçları, aktarıldığı kişiler, hukuki nedenler ve haklarınız konusunda en şeffaf biçimde bilgilendirmektir.

  • VERİ SORUMLUSU
  • İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ
  • KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI
  • İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI
  • KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ
  • KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU ÇERÇEVESİNDE HAKLARINIZ
  • Kişisel verileriniz, KVKK uyarınca, Adatoria Konaklama Hizmetleri Ltd. Şti. - Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu (Adatoria Yurt) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir.

    Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile ilişkiniz gereği aşağıdaki kişisel verileriniz tarafımızca işlenebilmektedir:
    Kimlik Bilgileri; Adı, soyadı, Pasaport/TCKN, vergi kimlik numarası ve vergi dairesi; Yabancı uyruklu müşteriler için uyruk, doğum tarihi, doğum yeri,
    Eğitim Verileri; Mezun olduğu okul, fakültesi, sınıfı,
    İletişim Verileri; Adres, e-posta, telefon numarası,
    Finans Verileri; Banka/Kredi kartı numarası, fatura,
    Rezervasyon Verileri; Giriş ve ayrılış tarihleri, oda numarası, konaklama bedeli,
    İşlem Güvenliği Bilgileri (IP adresiniz, MAC adresiniz, internet sitelerine giriş – çıkış bilgileriniz)
    Görsel Kayıt Verileri; kamera ve ses kayıtları.

    Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile ilişkiniz kapsamında kişisel verileriniz aşağıda yer alan amaçlarla işlenmektedir:

    Rezervasyon ve konaklama faaliyetlerinin yürütülmesi, talep edilen ürün ve hizmetleri sunabilmek ve tarafımızca verilerin hizmetlerin gereğinin yerine getirilmesi,
    Müşterilere sunulacak hizmet kapsamında gerekli olan bilgilerin toplanması süreci,
    Ücret ödemeleri ve iadelerin takibi faaliyetlerinin yürütülmesi,
    Kayıp veya buluntu eşyaların öğrenciye ulaştırılması süreci,
    Öğrenciden gelecek talep veya şikâyet sürecinin yürütülmesi,
    Organizasyon ve etkinlik yönetimi faaliyetlerinin yürütülmesi,
    İş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi,
    Bina, öğrenci ve çalışan güvenliği için kameralarla izleme faaliyetinin gerçekleştirilmesi, meydana gelebilecek her türlü olumsuzlukların önceden önlenebilmesi, olayların tespiti, içerden veya dışardan gelebilecek tehlikelere karşı güvenlik denetimlerinin sağlanabilmesi,
    İşyeri dâhilinde internet ortamında suç işlenmesi halinde bunun tespiti,
    Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, e-faturanın oluşturulması ve müşteriye iletilmesi süreci,
    Resmi kurumlardan gelen soruların yanıtlanması,
    Mevzuat ve resmi otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uyulması,
    Hukuki işlemlerin takibi ve yürütülmesi süreci,
    Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi.

    Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, Kişisel Verileri işleme amaçlarında değişiklik olursa veya yeni bir amaç ortaya çıkarsa bu amaç için veri işleme faaliyetine başlamadan önce, sizlere aydınlatma yükümlülüğünü ayrıca ve ivedilikle yerine getirecektir.

    Kişisel verileriniz; KVKK’nın kişisel verilerin aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin 3. maddesinde yer alan amaçlarla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak; yurt içindeki kolluk kuvvetlerine, resmi kurum ve kuruluşlara, hizmet sağlayıcı firmalar ve yetkililerine, kullandığımız yurt içi ve yurt dışı serverlar (sunucular) ile bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kurumlara aktarılabilmektedir.

    Kişisel verileriniz, Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden veya sizin adınıza hareket etmeye yetkili üçüncü kişilerden; internet sitemiz, anlaşmalı internet siteleri ve mobil uygulamalar, sosyal medya hesaplarımız, elektronik posta, telefon, konaklama belgesi, yurt binasındaki kameralar gibi araçlar üzerinden ve Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanmaktadır. Bu doğrultuda toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5, 6 ve 8. maddelerinde belirtilen ve aşağıda yer verilen hukuki sebeplere dayanılarak işlenmektedir.

    Açık rızanızın mevcudiyeti,
    Türk Borçlar Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Vergi Usul Kanunu, Kimlik Bildirme Kanunu başta olmak üzere Şirketimizin tabi olduğu mevzuatta ve kanunlarda açıkça öngörülmüş olması,
    Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
    Hukuki yükümlülüğün yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
    İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması,
    Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
    İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.
    KVKK’nın 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinizle ilişkili olarak;

    Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır.

    Yukarıda belirtilen haklarınız ile ilgili Adatoria Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na yazılı olarak başvurmanız halinde, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde talebinize ücretsiz olarak cevap verilecektir. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, Kurulca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

    Başvurunuzu açık, anlaşılır bir şekilde, kimlik ve adresi tespit edici bilgilerinizi de ekleyerek dilekçe ile veya aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz doldurup imzalayarak, Kemalpaşa Mah. Üniversite Cad. 160. Sok. No:1 Serdivan, Türkiye adresimize bizzat elden iletebilir veya Noter kanalıyla ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”in 5. maddesi uyarıca kayıtlı elektronik posta (kep) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirdiğiniz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle adatoria@hs01.kep.tr kep adresine iletebilirsiniz.


    YURDUMUZDA SANAL BİR GEZİNTİYE ÇIKMAYA NE DERSİNİZ?

    360 Yurt Sanal Tur İçin Tıklayın



    ADATORIA SAKARYA SERDİVAN ESENTEPE YURT APART VİLLA TİPİ KONAKLAMA KONSEPTLERİMİZ

    Yeni Dönem Erken Kayıtlarımız Başladı Bu Fırsatı Sakın Kaçırma! Bilgi Almak İstiyorum

    ADRESİMİZ

    Kemalpaşa Mah. Üniversite Cad.
    160.Sok. No:1 Serdivan / SAKARYA
    Sakarya Üniversitesi Kampüs Bölgesi
    K.Y.K Sakarya Serdivan Kız Yurdu Yanı

    SOSYAL MEDYA TAKİP

    Adatoria Sakarya Serdivan Öğrenci Yurt, Apart, Apart Villa, Öğrenci Evleri ve Akademik Konaklama Hizmetleri